Home / JET SET / ARNOLDA SCHWARZENEGGERA SVI ZNAMO, A OVO JE NJEGOV SIN: Ne izlazi iz teretane, nabijen mišićima kao OTAC, KAD GA VIDITE NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

ARNOLDA SCHWARZENEGGERA SVI ZNAMO, A OVO JE NJEGOV SIN: Ne izlazi iz teretane, nabijen mišićima kao OTAC, KAD GA VIDITE NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

Joseph Baena osim što se od nedavno može pohvaliti sveučilišnom diplomom, može se pohvaliti isklesanim tijelom ali i dobrim genima, koje je i više nego očito naslijedio od slavnog oca Arnolda Schwarzeneggera.

arnold1

Foto: Instagram

21-godišnji Joseph na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije iz teretane u kojoj naporno vježba, a društvo mu ponekad pravi i tata Arnold.

arnold5

Foto: Instagram

Pritom svoje pratitelje obavještava koje su mu vježbe najdraže i kako ih pravilno treba izvoditi da bi postigli izgled kao njegov. Zanimljivo je da je Joseph počeo vježbati s dvadesetak godina, baš kao i njegov otac, koji je titulu Mistera Universe osvojio s 20 godina.

arnold2

Foto: Instagram

arnold3

Foto: Instagram

Arnold je Josepha dobio iz afere s kućnom pomoćnicom Mildred Baenom, s kojom je prevario suprugu Mariju Shriver.

arnold4

Foto: Instagram

Pogledajte još njegovih slika:

arnold6

Foto: Instagram

arnold7

Foto: Instagram

arnold8

Foto: Instagram

About samir

Check Also

UDAJE SE VODITELJICA RIJALITIJA , MLADOŽENJA JE BRATANAC POZNATOG SRPSKOG PJEVAČA Čestitke stižu sa svih strana, TRUDNA JE?

Nakon što je Slađana Petrušić podijelila vijesti da se uskoro udaje za Dušana Zdravkovića, sada ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *