KRAJ?! DARKO LAZIĆ OSTAVIO MARINU GAGIĆ, NAPRAVILA SKANDAL PRED SVIMA BJESNILA: Procurile slike, ŽESTOKO GA NAPALA | Novosti Info

KRAJ?! DARKO LAZIĆ OSTAVIO MARINU GAGIĆ, NAPRAVILA SKANDAL PRED SVIMA BJESNILA: Procurile slike, ŽESTOKO GA NAPALA

Čini se da ko šta radi, vjerenica Darka Lazića Marina Gagić – čeka. Baš kao što je čekala da se njen dragi razvede od Ane Sević i da se oženi njome, što se još nije desilo, tako je i prije nekoliko dana čekala da dođe po nju i pokupi je s jednog gradskog događaja, što takođe nije dočekala.

Paparaco „Alo!“ uslikao je pjevačevu vjerenicu kako ga čeka ispred hotela, ali nažalost, umjesto u njegova, ušla je u automobil taksi udruženja.

– Marina je s drugaricama otišla na reviju, nakon koje je po nju trebalo da dođe vjerenik Darko, ali ju je ispalio – ispričao je za „Alo!“ izvor s lica mjesta, a Marina se, kako nam je rekao, žalila svojim drugaricama.

Darko potvrdio da je smanjio želudac!

Folker Darko Lazić gostovao je sinoć u emisiji „Amidži šou“, a tom prilikom istakao je sa čim se susreo nakon operacije želuca, u želji da reši svoj problem sa viškom kilograma. – Kako sam smanjio želudac, bukvalno ništa ne jedem! – kazao je na početku razgovora Darko, pa dodao: – Do juče sam smio samo procijeđenu supu, četiri kašike, i to je kraj. A od juče kašice za bebe. Zamišljam da je kašica slaninica – rekao je Darko.

– Pričala im je da su se dogovorili da on dođe po nju kada se revija završi, a da mu se ona javi petnaest minuta prije samog kraja da je ne bi dugo čekao. Međutim, kada ga je pozvala, bio je nedostupan. Urlala je kako je neodgovoran, kako ne može nikada da se osloni na njega… Drugarice su pokušavale da je smire i da ga opravdaju, ali ona nije želela da ih sluša.

„Nije mu ovo prvi put, stalno mi to radi. Laže me i maže, a ja mu kao budala vjerujem. Stalno ga negdje čekam kao kreten! Trebalo je da dođe ovdje sa mnom, zna da mi je to važno, ali njega očigledno boli uvo!“, govorila im je bijesno Marina – ispričao je izvor s lica mjesta za „Alo!“.

– Slala mu je poruke neprestano, ali joj ni na jednu nije odgovorio. Onda joj je pao mrak na oči i pozvala je taksi, a dok ga je čekala ispred hotela, drugaricama je rekla kako će napraviti skandal koji će on pamtiti do kraja života.
„Ima da me zapamti, sad će da vidi šta će da mu se desi!“- govorila je drugaricama dok su je one bezuspješno smirivale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *