Home / Ispovjesti / “Obzirom da smo ja i moj momak neka dalja rodbina…”

“Obzirom da smo ja i moj momak neka dalja rodbina…”

“Obzirom da smo ja i moj momak neka dalja rodbina, 4, 5 koljeno kako se to kaže prije vjeridbe smo uradili nalaze krvi i svega ostalo da utvrdimo da se naša krv slučajno ne podudara, jer to ne bibilo dobro za naše potomke.

Rezultati su pokazali da nismo u krvnom srodstvu, ali… ispostavilo se da je moj momak sterilan i da i onako nikada neće moći imati djecu.

Veliki šok je to bio za nas oboje. Par dana nakon toga on je odlučio da otkažemo vjeridbe i da prekine sa mnom jer kako je govorio želi da sebi nađem nekog SPOSOBNOG muškarca, a ne INVALIDA, a da će on sebi naći nešto poput njega.

Nisam mogla da vjerujem šta mi govori, a onda sam mu rekla… VIDI “INVALIDU” IDUĆI VIKEND SE NEĆEMO VJERITI, A JEDINI RAZOG JE ŠTO ĆEMO SE ODMA VJENČATI… I NIKADA VIŠE DA NISI REKOA ZA SEBE DA SI NESPOSOBAN I INVALID!!!

Bio je zbunjen nije znao na prvu šta sam rekla, a kada je shvatio vjerujte da je zaplakao kao malo dijete… ima 28 godina. U braku smo evo 3 godine, skupljamo novac, tražimo način kako da dođemo što prije na donatorsku oplodnju.

Nije lako, sami znate kako je u našoj zemlji, ali nadamo se i svakodnevno borimo da se ostvarimo kao roditelji i da dodatno začinimo našu ljubav, naš sretan brak. Pomolite se za nas, ako nekada nađete vremena

i sjetite se, Tomo i Ana, ljubimo Vas sve”

About samir

Check Also

“Zbližio sam se sa drugaricom moje žene…”

Za kratak vremenski period sam se jako zbiližio sa drugaricom moje žene koja je veoma ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *