Home / JET SET / OVO JE SIN DARE BUBAMARE, ŽIVI NA VISOKOJ NOZI, POHAĐA ŠKOLU OD 5.000 EURA: Tek da čujete šta jede…

OVO JE SIN DARE BUBAMARE, ŽIVI NA VISOKOJ NOZI, POHAĐA ŠKOLU OD 5.000 EURA: Tek da čujete šta jede…

Pjevačica Dara Bubamara se prije nekoliko sedmica našla u centru skandala kada je državne škole u Srbiji nazvala “seljačkim” i istakla kako njen sin ide u privatnu školu gdje su djeca uspješnih roditelja, političara i sportista.

Naime, Darin sin posjećuje najprestižniju osnovnu, privatnu školu u Novom Sadu u kojoj školarina na godišnjem nivou izlazi 5.000 eura. Da je u pitanju veoma luksuzna škola, govori i to da posheduje teniski, košarkaši i fudbalski teren. Pored toga sadrži salu za održavanje fizičkih aktivnosti, posebnu kuhiju, učionice sa najnovijom opremom, kao i privatnog ljekara u okviru škole.

U cijenu od nevjerovatnih 5.000 eura ulazi cjelodnevna nastava od 8 do 16 časova gdje postoji mogućnost da profesori nakon nastave uče zajedno sa učenicima.

Za taj novac uračunati su i doručak, voćna užina, ručak, slatka užina. U školi postoje četiri menija koja su prilagođena djeci, a na jednom od njih za ručak se jedu rusko nacionalno jelo boršč i voćni sok.

U okviru škole, postoji mogućnost prevoza u mini kombijima, koji učenike razvozi na relaciji kuća-škola, škola-kuća.

About samir

Check Also

UDAJE SE VODITELJICA RIJALITIJA , MLADOŽENJA JE BRATANAC POZNATOG SRPSKOG PJEVAČA Čestitke stižu sa svih strana, TRUDNA JE?

Nakon što je Slađana Petrušić podijelila vijesti da se uskoro udaje za Dušana Zdravkovića, sada ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *