Home / Zanimljivosti / SVIĐA MI SE PROFESORICA (55), POZVAO SAM JE U HOTEL, A ONA MI JE POSTAVILA SAMO JEDAN USLOV: Ovo moram da prihvatim ako želim da budem s njom, BRUKA NEVIĐENA!

SVIĐA MI SE PROFESORICA (55), POZVAO SAM JE U HOTEL, A ONA MI JE POSTAVILA SAMO JEDAN USLOV: Ovo moram da prihvatim ako želim da budem s njom, BRUKA NEVIĐENA!

SVIĐA MI SE PROFESORICA (55), POZVAO SAM JE U HOTEL, A ONA MI JE POSTAVILA SAMO JEDAN USLOV: Ovo moram da prihvatim ako želim da budem s njom, BRUKA NEVIĐENA!

profesoricansl

OSTATAK CHATA POGLEDAJTE ISPOD:

profesorica1

BONUS ISPOVIJEST: 

“Kada sam imao 19. godina moji su bili u teškoj finansijskoj situaciji, nosio sam dedino odijelo na maturu.

Nosio sam iscijepane pantalone, i glumio da sam u tom nekom fazonu. Nas 4 u kući je dijelilo po pola hljeba, a nekad cijeli. Moji drugari su tada išli na more, za koje ja nisam imao novca, pa su njih četvorica skupili pare i platili i meni more, 3 godine sam išao na more sa 20-30 maraka.

mand

I kad god su oni imali, imao sam i ja. Sada imam 30 godina, dosta dobro zarađujem, i kad god dođem iz inostranstva nikad oni ništa ne plaćaju, ni piće ni ručkove, ništa. I uvijek im kupim nešto kad dolazim u Srbiju.

Hvala pravim drugarima, koji su bili tu kad mi je najteže bilo u životu. Ne znam kako da im se odužim.”

Izvor: Ispovesti.com

About samir

Check Also

ČITAV ŽIVOT MISLITE DA JE NORMALAN PRITISAK 120/80, a šta ako vam kažemo da je TO NAJVEĆA LAŽ KOJU SU NAM DOKTORI PLASIRALI! Ovo su prave smjernice!

Krvni pritisak kod ljudi je jasan pokazatelj šta se dešava u ljudskom organizmu. Vjerovatno ste ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *