Home / Ispovjesti / “Zabavljali smo se od prvog razreda srednje škole”

“Zabavljali smo se od prvog razreda srednje škole”

“Zabavljali smo se od prvog razreda srednje škole… ja siromašna, on još siromašniji, ali u tim godinama nam to nije predstavljalo problem, voljeli smo se i to je bilo dovoljno da budemo najsretniji na svijetu.

Međutim kako smo rasli, sazrijevali shvatili smo da se od ljubavi ne živi. Nakon 5 godina zabavljanja raskinuli smo, plakao je on, plakala sam ja, bol koju nikada neću preboljeti, ali… morali smo tako.

Nismo željeli da naša djeca prolaze kroz ono što smo on i ja prolazili. Nedugo nakon toga preko interneta sam upoznala nekog momka iz Australije, dopisivali smo se par mjeseci i on me zaprosio, rekao je da će doći zbog mene, da se vjenčamo kako bih što prije mogla otići kod njega u Australiju. Pristala sam… došao je, vjenčali smo se iako prema njemu nisam osjećala baš ništa, ali bio je izlaz iz siromaštva i nisam mnogo razmišljala. Nakon nekih 6 mjeseci sam otišla u Australiju i šokirala se.

Momak za kojeg sam se udala je isto kao i ja SIROTINJA, ali tada je bilo kasno.

Već 8 godina sam u Australiji, rodila sam već četvero djece i trudna sam sa petim, živimo od socijale i dječijeg doplatka, tačnije za ove standarde preživljavamo. Nisam gladna, nisam žedna, imam krov nad glavom, ali nije to TO zbog čega sam ostavila mog voljenog i nikada prežaljenog momka. On se nikada nije ni ženio, nekada se čujem sa njim preko interneta i po njegovim riječima nikada se neće ni ženiti. Kada bih mogla vratiti vrijeme… nikada ga ne bih ostavila, ali sada je kasno .”

About samir

Check Also

“Zbližio sam se sa drugaricom moje žene…”

Za kratak vremenski period sam se jako zbiližio sa drugaricom moje žene koja je veoma ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *