Home / Vijesti / EPIDEMIOLOG TIODOROVIĆ BRIZNUO U PLAČ NA KONFERENCIJI: Razlog je POTRESAN!

EPIDEMIOLOG TIODOROVIĆ BRIZNUO U PLAČ NA KONFERENCIJI: Razlog je POTRESAN!

Epidemiolog Branislav Tiodorović je na redovnoj konferenciji oko koronavirusa u Srbiji doživio krah kada je zaplakao nakon što je objavljeno da imamo i sedmu žrtvu.

Najprije nije mogao da pronađe prave reijči nakon tužnih vijesti, pa je kroz suze poručio:
Mi smo jedini narod u čijem grbu piše četiri “S”, samo sloga Srbina spasava. Da li je moguće da ne možemo to da ostvarimo. Teško mi je kad neko umre, sigurno je svima teško…

Potom je doktor Tiodorović, cijenjeni epidemiolog, istakao da će sljedećih 15 dana će biti jako teški, i trebaće nam gvozdena disciplina.

– Narod mora da zna, imaćemo sve više oboljelih, nažalost i preminulih. Toga moramo da budemo svesni. Gledam ljude po gradovima, mnogi šetaju, ne nose maske… ja ih razumijem, ali moramo da shvatimo da moramo da ispoštujemo procedure – rekao je.

– Treba nam da smirimo svoje strasti i nezadovoljstvo, bilo ono opravdano ili neopravdano, i da se pridržavamo pravila. Apelujem na sve, i građane i političare, ostavimo po strani one priče koje ne pomažu – objasnio je Tiodorović.
Podsjetimo, direktorka Insituta za javno zdravlje “Batut” Verica Jovanović saopštila je da je danas još jedna osoba preminula u Srbiji usljed virusa korona. To je ukupno sedma žrtva u Srbiji od korona virusa. Jovanović je rekla da je riječ o osobi staroj 48 godina, koja je preminula u KBC “Dragiša Mišović”.

(Alo.rs)

About samir

Check Also

VODITELJICA DNEVNIKA NA PINKU VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Prošlo je 3 sedmice izolacije i vratila se na male ekrane, SVI SU U ŠOKU! (FOTO)

Voditeljka televizije Pink, Maja Manojlović, vratila se na male ekrane poslije tronedeljne izolacije koju je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *