EVO KAKO IZGLEDA KUĆA MIŠELA GVOZDENOVIĆA KOJU JE MILJANA OFARBALA U ROZE: Obojila i njegovog psa, IZNENADIT ĆETE SE | Novosti Info

EVO KAKO IZGLEDA KUĆA MIŠELA GVOZDENOVIĆA KOJU JE MILJANA OFARBALA U ROZE: Obojila i njegovog psa, IZNENADIT ĆETE SE

Kad Mišel Gvozdenović nije odgovarao na ljubavne izjave Miljane Kulić, koja se trenutno nalazi u rijalitiju “Zadruga”, ona je pokušavala na razne načine da mu se osveti.

– Dolazila sam stalno ispred njegove kuće, čekala da ga vidim. Satima bih stajala, to je njega nerviralo i kad bi se pojavio na prozoru, stalno je vikao na mene – objašnjavala je Miljana dok je bila učesnica “Parova”
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nikad ne bih ušla u kuću nekog muškarca, ako mu tu nisu sestra ili majka. Tako da ni tada nisam ušla. Priznajem da sam ga zvala. I sa svog broja, raznih kartica, ali i skrivenog broja.

Najveću ludost je napravila, kaže, kad je čitavu kuću svog “dragog”, koji nije odgovarao na njene izlive ljubavi, obojila u – roze!

– Kupila sam farbu, tonere, merdevine, sve potrebno i dovezla sam se taksijem ispred njegove kuće. Radila sam u Čačku u jednoj kafani i sav novac sam trošila na taksi, koji bih plaćala da me vozi oko njegove kuće. Za psa sam pripremila kolor šampon. Kad sam ga ofarbala, bio je kao Zorica Brunclik!

Jedni učesnici rijalitija su se smijali, a Jovana Tomić je upitala šta se poslije dogodilo.

– Prijavio me je policiji, ali oni nisu reagovali, jer su me poznavali i svi su dolazili u kafanu, u kojoj sam radila. Njemu su objasnili da je u pitanju ljubav – zaključila je MiIjana.

Evo kako sada izgleda njegova kuća

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *