S NJIM IMA DVOJE DJECE – OVO JE BIVŠI MUŽ DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Svi bruje o njenoj vezi sa Čavom, A POGLEDAJTE NJEGA! (FOTO) | Novosti Info

S NJIM IMA DVOJE DJECE – OVO JE BIVŠI MUŽ DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Svi bruje o njenoj vezi sa Čavom, A POGLEDAJTE NJEGA! (FOTO)

Dušica Jakovljević obnovila je vezu sa bivšim fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom, koji je prethodno raskinuo sa Kijom Kockar.

Naime, fudbaler je prije dvije godine bio u žiži interesovanja zbog emotivne veze sa Dušicom Jakovljević, da bi ubrzo bilo obelodanjeno da je osvojio Kiju Kockar.

U medijima se čak spekulisalo da je Miloš prevario voditeljku sa pjevačicom, kao da i njih dve zbog toga više nisu u dobrim odnosima, ali nijedan od aktera nikada nije potvrdio tu priču.

Nedavno je Kija otkrila da je stavila tačku na vezu sa Dimitrijevićem, a on se nakon toga ponovo vratio Dušici.

Podsjetimo, voditeljka je bila udata i ima dvoje djece iz braka sa producentom Aleksandrom Miljušem- sina Ognjena i kćerku Anđelu. Poznato je da su se Aleksandar i ona su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću „Emotion“. Izrodila se ljubav, potom i brak, a razveli su se 2014. godine.

dusica-jakovljevic-porodica-insta

Dušica je jednom prilikom u intervjuu istakla da ju je zapravo razvod ojačao.

– Razvod me je ojačao i dao mi samopouzdanje, ali i naučio da probleme koje prepoznam na početku ne guram pod tepih- rekla je voditeljka prije par godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *